e-banking

Курсна листа
:
: 06.06.2020
целосна листа

Новости

26.05.2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ ЗА МЕСЕЦ МАЈповеќе...

24.04.2020

Промена на работното време на експозитурите почнувајќи од 24.04.2020 годинаповеќе...

23.04.2020

Стопанска банка а.д. Битола ќе подели 10.000 заштитни маски на пензионерите во Битола и ќе ги исплаќа пензиите почнувајќи од 24 априлповеќе...

16.04.2020

Стопанска банка а.д. Битола ја укинува провизијата за физички лица за плаќање преку електронско банкарствоповеќе...

07.04.2020

Промена на работно време на експозитурите почнувајќи од 08.04.2020 годинаповеќе...

06.04.2020

Појаснување на условите на Понудата за промена на договорните услови за кредитни производи на физички лицаповеќе...

01.04.2020

Понуда на Стопанска банка а.д. Битола за промена на договорните услови за кредитни производи на правни и физички лицаповеќе...

27.03.2020

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕШЕНИЈАТА КОИ СТОПАНСКА БАНКА А.Д БИТОЛА ЌЕ ГИ ИМПЛЕМЕНТИРА КАКО ОЛЕСНУВАЊЕ НА СЕРВИСИРАЊЕТО НА КРЕДИТНИТЕ ОБВРСКИповеќе...

27.03.2020

Известување за работно време на експозитурите на ден 28.03 ( сабота )повеќе...

 

Калкулатор

Кредитен

Штедење

Полето е задолжително!
Полето е задолжително!

Најбарани производи