Курсна листа
Изберете датум:
Датум: 09.12.2022
Физички лица
  • Шифра Валута Единици валута
    НБРМ Куповен за девизи Продажен за девизи Куповен менувачко работење Продажен менувачко работење
Правни лица
  • Шифра Валута Единици валута
    Девизи Куповен Продажен
    Среден
Повеќе