Соопштенија

 
04.07.2023

ONLINE Безбедност

Соопштенија

Повеќе
 
16.06.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНА НА ТАРИФА ОД 16.08.2023 ГОДИНА

Соопштенија

Повеќе
 
01.11.2022

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ПЛАТЕЖНИ УСЛУГИ И ПЛАТНИ СИСТЕМИ

Известување за клиенти со кои Банката има склучено Догoвори за отварање и водење на девизна /денарска трансакциска сметка

Соопштенија

Повеќе
 
02.09.2022

Стопанска банка а.д. Битола спонзор на реномираниот филмски фестивал ,, Браќа Манаки''

Со гордост може да изјавиме дека Стопанска банка а.д. Битола оваа година беше спонзор на 43тото издание на Фестивалот ,,Браќа Манаки''.

Соопштенија

Повеќе
 
29.04.2022

Стопанска банка а.д. Битола дел од ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!

Стопанска банка а.д. Битола е дел од голема наградна игра ,,Пелистерка - Ваша здрава одлука'' во организација на компанијата Пелистерка.

Соопштенија

Повеќе