Д-р Владимир Ефтимоски, генералниот директор на Стопанска банка а.д. Битола, награден за „Најдобар банкар во Република Северна Македонија за 2020 година“

Престижниот финансиски магазин ,,Finance Central Europe“ му ја додели наградата ,,Најдобар банкар во Република Северна Македонија за 2020 година“ на претседателот на Управниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола, д-р Владимир Ефтимоски.

Прочитај повеќе

Стопанска банка а.д Битола со нови престижни награди и меѓународни признанија од реномираниот магазин ,,Global Banking & Finance’’

Светски познатиот, реномиран финансиски магазин ,,Global Banking & Finance’’ на Стопанска Банка АД Битола по трет пат и ги додели наградите за најдобра retail банка и најдобра банка за работа со правни лица за 2017 година.

Прочитај повеќе

„НАШИОТ ПРИСТАП ЌЕ ЈА ДИФЕРЕНЕЦИРА СТОПАНСКА БАНКА а.д. БИТОЛА КАКО НАЈИНОВАТИВНА, МОДЕРНА И ЕФИКАСНА БАНКА ВО БАНКАРСКИОТ СЕКТОР ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА „ М-р Владимир Ефтимоски, Претседател на УО на СТББТ

Претседателот на Управниот Одбор на Стопанска Банка а.д Битола, м-р Ефтимоски, од страна на меѓународниот финансиски магазин “The Business Worldwide” и оваа година доби две престижни награди: •„Најдобар главен извршен менаџер за развојна стратегија во банкарскиот сектор во Македонија за 2017„, •„Главен извршен менаџер во банкарскиот сектор за Југоисточна Европа за 2017„

Прочитај повеќе

СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА Е ИЗБРАНА ЗА НАЈДОБРА RETAIL БАНКА ЗА 2015 ГОДИНА ВО МАКЕДОНИЈА

Светски познатиот финансиски магазин „Global Banking Finance“ на Стопанска банка а.д. Битола ја додели престижната награда за најдобра retail банка во Република Македонија за 2015 година

Прочитај повеќе