Стопанска банка а.д. Битола со нова, промотивна понуда за своите клиенти!До крајот на месец јануари, сите клиенти на Стопанска банка а.д. Битола кои ќе орочат депозит во вредност од минимум 10.000 евра на најмалку 12 месеци во експозитурите на Банката во Битола ќе добијат подарок прочистувач за воздух.