Интервјуа

Интервју на членовите на Управниот Одбор на Стопанска банка а.д. Битола м-р Гордана Балтовска и д-р Наташа Несторовска за магазинот Капитал

Очекувања на менаџментот на Стопанска банка а.д. Битола за случувањата во банкарскиот сектор во 2019 година - Интервју за порталот bankarstvo.mk